Skicka Teddybjörnen Fredriksson

Lasse Berghagens populära Teddybjörnen Fredriksson är en låt som för väldigt många svenskar väcker mysiga minnen från barndomen till liv. Så varför inte göra någon extra glad i jul med en egen liten Fredriksson? Nallen har blivit designad av Lasse Berghagen själv. Den levereras tillsammans med ett litet häfte som innehåller låttexten till Teddybjörnen Fredriksson, samt en liten hälsning där sångaren har skrivit lite om björnen.

Nallen är 40 cm hög och har texten ”Teddybjörnen Fredriksson” fint broderat på en av tassarna. Den har en mycket hög kvalité och designen är givetvis baserad på den nalle Berghagen själv hade som liten. För att ge björnen den härligt luggslitna känslan har pälsen tillverkats i ett lite strävare material. Tassarna är gjorda i sämskskinn och halsen är prydd med en juligt röd scarf.

Björnen är helt fri från gifter och CE-märkt, vilket gör den till en lämplig julklapp även för de barn som är under tre år. Fem kronor doneras till Hjärt- och lungfonden för varje nalle som blir såld.  Välj till en snygg inslagning i cellofan för 25 kr eller ett handskrivet nallekort med en julhälsning för 15 kr.

Pris: 259 kr
Skicka Teddybjörnen Fredriksson via Nallegram.com.

No Comments

Leave a Comment