julmums godisbox

Skicka sötsaker i en godisbox

julmums godisbox

Foto från Godisboxen.se

Julen är en kärleksfull högtid som många gärna firar i sällskap av vänner och familj. Tyvärr finns inte alltid möjligheten att träffa alla. Tiden räcker kanske inte till och avståndet blir ibland alldeles för långt. Att skicka en låda full med godis kan därför vara ett perfekt sätt att visa nära och kära att man tänker på dem även när man inte är tillsammans.

En godislåda är en mycket omtyckt julklapp som på olika vis går att anpassa efter mottagarens personlighet och smak. Hos Godisboxen skapar man en låda genom att välja bland mängder av olika innehåll och prisklasser. Boxen får sedan en personlig karaktär med fotomotiv och glada julhälsningar.

Bland deras många produkter kan man hitta ett flertal lådor med teman för olika tillfällen. Julmums & bio-boxen är till exempel en perfekt gåva att skicka till biofantasten som ser fram emot det nya årets spännande filmpremiärer. Den innehåller en ask Toffifee, ca 50 g knäck- och pepparkakskolor samt två st SF biobiljetter.

I priset ingår förutom boxens innehåll även leverans inom Sverige, en hälsning till mottagaren samt ett valfritt motiv i form av ett eget foto eller en av godisboxens bilder.

Pris: 339 kr
Beställ lådan från Godisboxen.se.

No Comments

Leave a Comment