choklad i träask

Skicka lyxiga praliner i vacker träask

choklad i träask

Foto från interflora.se

Att choklad och jul går hand i hand är ingen hemlighet. Chokladasken är en klassisk julklapp som aldrig slår fel, den innehåller i stort sett alltid något som alla gillar. Det är dessutom en perfekt present för tillfällen där man inte vet vad mottagaren önskar sig. Ofta är det den klassiska Aladdinasken som gäller, men varför inte testa något nytt och välja en mer exklusiv variant?

Interflora erbjuder möjligheten att överraska någon med en härlig blandning av mörk, ljus och vit choklad som levereras snyggt förpackade i en stilren träask direkt hem i brevlådan. Asken innehåller 24 fantastiska bitar lyxig choklad med smak av bland annat pistage, kaffe, apelsin och karamell.

Att skicka choklad till släkt och vänner via internet gör att man sparar både tid och energi. Man slipper trängas i butiker under julruschen och kan istället lugnt välja sina klappar framför datorn. Det går snabbt och smidigt, vilket gör att man får mer tid över till att njuta av julen.

Pris: 245 kr
Det tillkommer även en budavgift på 99 kr. Tänk på att mottagaren kan behöva hämta ut chokladasken hos sitt närmaste ombud om den inte går ner i brevlådan.
Skicka produkten via Interflora.se.

No Comments

Leave a Comment