Skicka en delikatesslåda

Överraska någon i jul med en låda som är full av italienska läckerheter från bland annat Villa Reale, Grania, Gelli, Slitti och Caccia e Corte. Det är en mycket populär julklapp som kommer bli perfekt när den mer traditionella julmaten blir lite enformig eller börjar ta slut.

Delikatesslådan Piccola har ett sagolikt innehåll som består av noga utvalda delikatesser från Italien. Perfekt att skicka till vänner och bekanta som älskar att njuta av riktigt goda varor från ett land som är känt för sin enastående matkultur.

Att Piccola är Mercatinos minsta presentlåda med delikatesser hindrar den inte från att vara fullpackad med massor av ljuvliga godsaker av riktigt hög kvalité. Med den är det möjligt att till ett rimligt pris visa uppskattning och kärlek till vänner och familj som bor långt bort.

Lådan är fylld med en siciliansk antipasti, en underbar pasta, färdigblandad risotto, en salami samt en ekologisk extra vergine olivolja. Den innehåller dessutom en himelskt god chokladkaka och en riktigt lyxig toskansk sås. En beskrivning av presentlådans innehåll medföljer alltid. Självklart finns det även en möjlighet att skicka med en liten julhälsning till mottagaren.

Pris: 300 kr
Beställ Piccola och andra italienska godsaker från Mercatino.se.

No Comments

Leave a Comment