Doftljus som lyfter hemmet

doftljus

Foto från Gift2day.se

Uppvakta någon som förtjänar det med en mysig julklapp som levereras hela vägen fram till dörren. Blommor är inte längre den enda gåva som folk väljer att skicka med bud. Numera är utbudet av varor som går att skicka enormt, och det mesta finns att hitta på nätet. Det innebär att det nu är lättare än någonsin att köpa fina julklappar till släkt och vänner som man annars inte hinner träffa.

Gör någon riktigt glad genom att överraska med underbara dofter som livar upp de annars så mörka decemberkvällarna. Beställ ett paket med ett stort och ett litet av de mest omtyckta doftljusen från Klinta. Ett litet ljus kan göra en stor skillnad under trista och gråa dagar.

Ljusen har en snygg, stilren design i vitt och sprider snabbt en mycket behaglig doft i rummet. Det ena ljuset har en ljuvlig doft av hallon och kvitten, och det andra doftar champagne och rosa grapefrukt. För att höja mysfaktorn ytterligare ett steg kan Klintas ljus med fördel även användas som massageolja. Perfekt när man vill skapa en riktigt avslappnande och trevlig stund på tu man hand med någon man tycker om.

Pris: 239 kr
Ljusen kan beställas från Gift2day.se.

No Comments

Leave a Comment