Skicka en traditionell julblomma

julblomma

Foto från Flowerhouse.se

Julen innebär för väldigt många en helg fylld med god mat, glädje och mysiga stunder med nära och kära. Tyvärr kan julen ibland även förknippas med stress och brist på tid. Det finns mycket som måste göras: klappar ska köpas, mat ska lagas och släkt ska besökas. Risken finns att det ibland kan bli svårt att hinna med allting. Istället för att bara njuta av att vara ledig och ha det skönt med familjen läggs alltför mycket tid på slit och jäktande.

Minska på stressen genom att överraska med ett blomsterbud lagom till jul. Istället för att ödsla dyrbar tid i butiker på jakt efter julklappar är det enkelt att välja ut en vacker blomma hemma framför datorn och skicka till någon man tycker om. Det går snabbt och smidigt, och en fin julblomma är alltid är väldigt uppskattat.

Jultradition är ett vackert blomsterarrangemang som levereras i en rund vit skål. Arrangemanget utgörs av två vita minikalanchoeer och tre vita hyacinter som kantas med vitmossa och ett vaxat rött äpple. Hyacinten har en väldigt karakteristisk doft som sprids i hemmet och snabbt skapar en härlig julstämning.

Pris: 295 kr
Skicka blommor smidigt och enkelt via Flowerhouse.se.

No Comments

Leave a Comment